divendres, 29 de maig del 2015

Taller de Color i Matèria amb l'Escola Pereanton


El curs de 1r de l'Escola Pereanton de Granollers va venir a l'Espai d'Arts per a realitzar el taller COLOR I MATÈRIA. Després de dialogar i reflexionar sobre les possibles interpretacions del Color en l'Art, les seves qualitats i les possibilitats expressives, vam posar-nos a treballar amb les mans.

Se'ls hi va proposar als alumnes que fessin un petit llibret acordeó, on els colors fossin els protagonistes. Podien ser colors primaris, secundaris, complementaris,..es treballaria amb una premissa que escollirien ells mateixos però amb materials diversos, amb la tècnica del collage. El color com a matèria, empremta, estrips, estratificació,...

El que preteníem era potenciar la creativitat del grup a partir de la seva imaginació i experimentar amb materials varis per explorar les capacitats narratives i expressives. Un dels alumnes va voler fer el seu llibre tot d'un mateix color, i personalment penso que és enriquidor quan l'alumne té iniciativa pròpia.

Abans de marxar un dels alumnes em va comentar que s'ho havia passat molt bé, i es sorprenia perquè en realitat havia vingut a treballar. Una cosa tenim clara, es pot aprendre a través del joc.

Us deixo algunes fotos d'aquell dia.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada