dijous, 11 de febrer de 2016

Els Oficis de l'Art + TallerAquest dilluns passat ens han vingut a visitar el curs de 4t de l'Institut El Til·ler de Les Franqueses.
Després de dialogar amb ells sobre els oficis que pot fer algú que treballa amb la creativitat dins l'àmbit artístic vam poder visitar dos tallers dels artistes residents i treure pròpies conclusions de com treballa un "artista".
Seguidament els hi vam proposar un taller de gravat, d'aquesta manera els estudiants podien provar en primera persona les eines i les dificultats que pot resultar realitzar una "peça artística". A partir del tema del "viatge", que els hi obria infinites possibilitats van esbossar i traçar la pròpia planxa de gravat.
Però no vam fer un gravat convencional, sinó que vam experimentar amb materials de reciclatge com el tetra-bric. D'aquesta manera no calia fer servir àcids, i tot resultava més fàcil i inmediat.
Van sortir coses molt logrades i tots ens vam sorprendre dels resultats doncs en el gravat sempre hi ha un component de "màgia" i sorpresa que no saps mai com quedarà.
Gràcies a l'institut El Til·ler per l'entusiasme i la creativitat!!
Us deixem un video de la sessió del passat dilluns:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada