dimecres, 4 de maig del 2016

Taller familiar d'Art Mural "Un mundo dentro de otro mundo"

L'exposició de fotografia de Sixe Paredes completa la intervenció del mural de l'Escola Ferrer i Guàrdia de Granollers i ens pernet conèixer el seu univers creatiu. Va ser el mateix artista que va fer les fotos perquè volia captar moments i llocs que d'alguna manera l'han influenciat a l'hora de crear. Hi podem veure paisatges llunyans i ciutats de tot el món, murals i obres d'ell que té escampades per diferents països i per últim, fotografies de processos de treball, no només dels seus murals sinó també de les peces de ceràmica, dels tòtems i dels tapissos.



 Amb el taller familiar vam intentar acostar-nos al seu imaginari i entendre el seu procés de treball. Vam intentar fer el mateix que fa Sixe: inspirar-nos en el que ens agrada o el que trobem interessant quan fem un viatge i escollir un concepte per després elaborar-ne un símbol. Tal com fa Sixe Paredes amb les seves muntanyes, les escales, els becs i les potes.
Vam decidir treballar amb colors plans, primaris i secundaris. Com que volíem entendre l'art mural, es van realitzar els símbols molt grans i senzills, amb pocs detalls, perquè poguessim veure'ls des de lluny. Finalment vam acabar realitzant un gran mural col·lectiu amb tots els símbols.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada