dimarts, 12 de febrer de 2019

TALLER VIDEOART

El passat 9 de febrer va tenir lloc l’activitat-taller de VideoArt a càrrec de Florence Girardeau, artista resident de l'Espai d'art de Rocaumbert.

Al començament Florence va plantejar exemples y vídeos d’artistes que treballen la imatge através del temps, la memòria, la paraula o el lloc per desenvolupar els seus treballs artístics. Aquestes bases van servir per a poder posar en context als participants al taller que s’anava a realitzar. Prèviament s’havia demanat que es portessin varis elements per a realitzar l’activitat: un objecte personal, una imatge, un mapa, una olor o sabor, un text... 
El primer objectiu del taller va ser col·locar aquests elements en el espai de la sala Miranda per després posicionar-se en un punt de la sala. A través de la imaginació s'havia de pensar en un espai on aquests objectes portessin als participants. Per després, crear un volum que es centres en la idea del lloc. Es van explicar els diferents textos o frases portats  per cadascun dels participants i quina era la idea de gravació en relació als objectes personals. Es va gravar escenes de composició curta en relació amb l’espai, acció i moviment dels objectes com elements d’activació. L’objectiu final va ser gravar sons per a poder acabar editant un vídeo conjunt.


Text de: Ariadna MuletFotos: Mery Balseca 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada