dimecres, 8 d’abril del 2020

SPIRIT: Programa educatiu virtual


SPIRIT: Programa educatiu virtual


Spirit és un programa educatiu virtual en el qual participen famílies, educadors/es i artistes facilitadors/es. L'objectiu de Spirit és desenvolupar processos creatius vinculats a la cultura visual i al ciberespai, per tal de potenciar la creativitat, la memòria, les emocions, el pensament visual i l'experiència encarnada.

Spirit es planteja com un projecte pilot creat per l'artista mediadora Nataly Prada, en un moment històric crucial (COVI-19) que ens empeny a buscar alternatives virtuals per activar espais col·lectius. Una de les eines claus en aquest projecte són plataformes, aplicacions, dispositius tecnològics i tecnologies de la comunicació, que orientem a la comunitat perquè siguin utilitzades de manera responsable i amb sentit crític.






Si vols formar part d'aquest projecte col·lectiu, inscriu-te al següent link. Una vegada haguem rebut la vostra inscripció, us farem arribar un correu de confirmació amb la informació necessària per començar les activitats.

INSCRIPCIONS AQUÍ : https://forms.gle/rCxyVgzZyBPE7VRC9

El projecte  consta de 4 càpsules:

CÀPSULA 1
A la primera càpsula ens enfocarem en exercicis sobre maneres i formes de mirar les imatges, alternats per desenvolupar capacitats relacionades amb la memòria, la imaginació i l'espai habitat.




CÀPSULA 2
A la segona càpsula ens enfocarem en abordar exercicis sobre maneres i formes d'interpretar les imatges, alternant-les per desenvolupar exercicis d'escriptura creativa, crear històries de ficció, comèdia i aventura estimulant la imaginació i la investigació autodidacta.

CÀPSULA 3 
A la tercera càpsula ens enfocarem en abordar exercicis sobre maneres i formes d'interpretar l'escriptura creativa, alternats amb desenvolupar exercicis d'experimentació i registre sonor, estimulant de la mateixa manera la imaginació, l'exploració de el cos, els espais i els objectes propers del nostre entorn.




SPIRIT: Programa educativo virtual

Spirit es un programa educativo virtual en el que participan familias, educadores/as y artistas facilitadores/as. El objetivo de Spirit consiste en desarrollar procesos creativos vinculados a la cultura visual y al ciberespacio, para potenciar la creatividad, la memoria, las emociones, el pensamiento visual y la experiencia encarnada.

Spirit se plantea como un proyecto piloto creado por la artista mediador Nataly Prada, en un momento histórico crucial (COVI-19) que nos empuja a buscar alternativas virtuales para activar espacios colectivos. Una de las herramientas claves en este proyecto son las plataformas, aplicaciones, dispositivos tecnológicos y tecnologías de la comunicación, que orientamos a la comunidad para que sean utilizadas de manera responsable y con sentido crítico





Si quieres formar parte de este proyecto colectivo, inscríbete en el siguiente link. Cuando hayamos recibido vuestra inscripción, les enviaremos un correo de confirmación con la información necesaria para empezar las actividades.



El proyecto  consta de 4 cápsulas:

CÁPSULA 1
En la primera capsula nos enfocaremos en ejercicos sobre formas de mirar les imagenes para  desarrollar capaciddes relacionandas con la memoria , la imaginación y el espacio habitado.



CÁPSULA 2
En la segunda capsula nos enfocaremos en abordar ejercicios sobre modos y formas de interpretar las imágenes alternados con desarrollar ejercicios de escritura creativa, crear historias de ficción, comedia y aventura estimulando la imaginación y la investigación autodidacta. 




CAPSULA 3
En la tercera capsula nos enfocaremos en abordar ejercicios sobre modos y formas de interpretar la escritura creativa, alternados con desarrollar ejercicios de experimentación y registro sonoro, estimulando de igual forma la imaginación, la exploración del cuerpo, los espacios y los objetos cercanos de nuestro entorno.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada