diumenge, 12 de març de 2017

ELS OFICIS DE L'ART. DES - IDENTIFICAR A TRAVÉS DE PRÒTESIS


ABANS D'INICIAR AQUEST TALLER ES PARLO SOBRE ELS DIFERENTS PROCESSOS CREATIUS DELS CIRCUITS DE L'ART, LA FUNCIÒ DE L'ARTISTA A LA SOCIETAT I QUINS SÓN LES PRÀCTIQUES ARTÍSTIQUES CONTEMPORÀNIES.

 
l'objectiu d'aquesta activitat va consistir en aproximar als joves al concepte Queer (rar, tort, diferent)a partir del propi cos, reflexionant i qüestionant els conceptes de identitats i gènere, com construccions socials, que no són donades de manera natural.
 

 

Inicialment els joves van crear el rostre d'un personatge "rar i diferent", a partir del seu propi imaginari individual i col·lectiu, que transgredirà normes iestereotips de "bellesa". Van continuar amb la creació d'una màscara sobre aquest personatge, i la vam intercanviar entre tots.


Junts van reflexionar sobre les sensacions de posar-se un màscara d'un altre, van parlar sobre la creació 
d'aquests personatges i van explicar històries.Van valorar la importància de ser diferents i únics, però també la importància de comprendre  la diferència de l'altre. Per últim es van fer fotografies amb els telèfons mòbils i se les van emportar a casa.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada